Založ si blog

Testovanie, testovanie a zas len testovanie

Testovanie, testovanie a zas len testovanie.  Na Slovensku iná nosná  téma ani neexistuje. Nečistopis plánu obnovy  je voľakde skrytý v zakladači pána ministra financií .  O  cielenej  pomoci hospodárstvu, či obyčajným ľuďom  zo strany štátu, radšej pomlčíme.  Naše deti  stratili návyk chodiť do školy.  Hlavne, že sa môžu ísť pomodliť. 

O  predvianočnú pohodu sa nám znovu postará štát,  kde mladí i starí budú  spoločne stáť v rade na antigénový test . Predsa nič neutužuje rodinné vzťahy  viac ako spoločne strávené chvíľky  pod jedličkou v testovacej miestnosti.  

Pán  premiér chce nám dobre, ale na základe čoho?   

Máme  za sebou dve kola plošného testovania . Z každej strany sme počuli, že dáta zo Slovenska  zachránia  celý vyspelý svet .  Videl som návrh  Európskej komisie  z 18.11., kde sa antigénové testy na plošne testovanie neodporúčajú.  Na žiadnu   štúdiu  o efektivite celoplošného testovania  na Slovensku som  nenarazil .

Ale nemožno sa čudovať. Na analýzu  sú predsa potrební múdrosráči , ktorí aj trochu rozumejú číslam a slovo plánovanie nehľadajú v slovníku cudzích slov.

Z tohto dôvodu treba chápať rozhodnutie o možnom  plošnom testovaní  ako čisto akciu  pána premiéra. Evidentne sa nedokáže zmieriť s protivládnymi protestmi a celoplošné testovania využíva na kolektívne potrestanie celého národu,  ktorý sa opovážil 17.11. vyjadriť nesúhlas s pomermi v krajine  nenásilným protestom. 

Rozprávka o Slovensku

10.11.2020

Za siedmimi horami a siedmimi dolinami ležalo malé kráľovstvo menom Slovensko. Neľahká doba zastihla tento kraj. Moloch moru sa vkrádal z dediny do dediny a ohavní židojaštery brázdili ulicami miest. Pospolitý ľud pomaly strácal vieru v lepší zajtrajšok. Bolo to práve v tomto čase, [...]

Krátky postreh k novele zákona o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického režimu

05.11.2020

Zdravá občianska spoločnosť je založená na dialógu. Na diskusii aj o veciach minulých. Či sa to niekomu páči alebo nie, skúsenosť socializmu je súčasťou nášho historického povedomia. Preto nemožno zhrnúť 40 rokov spoločenského vývoja do niekoľkých paragrafov zákona, ktoré [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 7353x
Priemerná čítanosť článkov: 2451x

Autor blogu

Kategórie

Archív