Testovanie, testovanie a zas len testovanie

20. novembra 2020, robothlava77, Nezaradené

Testovanie, testovanie a zas len testovanie.  Na Slovensku iná nosná  téma ani neexistuje. Nečistopis plánu obnovy  je voľakde skrytý v zakladači pána ministra financií .  O  cielenej  pomoci hospodárstvu, či obyčajným ľuďom  zo strany štátu, radšej pomlčíme.  Naše deti  stratili návyk chodiť do školy.  Hlavne, že sa môžu ísť pomodliť. 

O  predvianočnú pohodu sa nám znovu postará štát,  kde mladí i starí budú  spoločne stáť v rade na antigénový test . Predsa nič neutužuje rodinné vzťahy  viac ako spoločne strávené chvíľky  pod jedličkou v testovacej miestnosti.  

Pán  premiér chce nám dobre, ale na základe čoho?   

Máme  za sebou dve kola plošného testovania . Z každej strany sme počuli, že dáta zo Slovenska  zachránia  celý vyspelý svet .  Videl som návrh  Európskej komisie  z 18.11., kde sa antigénové testy na plošne testovanie neodporúčajú.  Na žiadnu   štúdiu  o efektivite celoplošného testovania  na Slovensku som  nenarazil .

Ale nemožno sa čudovať. Na analýzu  sú predsa potrební múdrosráči , ktorí aj trochu rozumejú číslam a slovo plánovanie nehľadajú v slovníku cudzích slov.

Z tohto dôvodu treba chápať rozhodnutie o možnom  plošnom testovaní  ako čisto akciu  pána premiéra. Evidentne sa nedokáže zmieriť s protivládnymi protestmi a celoplošné testovania využíva na kolektívne potrestanie celého národu,  ktorý sa opovážil 17.11. vyjadriť nesúhlas s pomermi v krajine  nenásilným protestom.